Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takto nějak podobně neslavně zakončila své impérium i Římská říše. Nastavením spravedlivých cen vybraných komodit.

0 0
možnosti
Foto

Záhadou zůstává, proč nelze platit z účtu u české banky třeba studentskou kolej v Německu, proč si student na Erasmu musí zřídit účet u německé banky.

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, z Kampeličky v Krátké Lhotě to opravdu nejde. ;-D

1 0
možnosti
VV

Neznam zdroj vasich informaci, ale podle mych sice o zadne komisi nevim, ale parlement EU zu odsouhlasil, ze kazdy obcan, i bezdomovec ma narok na Konto u banky.

Za jakych podminek mu ho banka otevre zu ji nikdo nic nenarizuje. Konkretne moje banka nabizi nejmene 20 ruznych moznosti od uplne zadarmo, kdyz neotravujete nikoho u prepazky a vyrizujete vse pres Internet nebo bankomat, pre skonta pro studenty, seniory, zivnostniky az po velkopodnikatele.

Kazdemu pry usiji Konto na miru.

0 0
možnosti
Foto

Jde o větší kontrolu obyvatelstva. Nic více, nic méně. Jistě, zadarmo to nebude.

0 0
možnosti
OP

Díky za informaci. Jim nejde vůbec o řešení chudoby, je to další krok k přehledu nad stádem a utužení bankovní nadvlády nad světem

0 0
možnosti
Foto

Řešení chudoby by měla dělat KSČM. Např. pomáhat nezaměstnaným hledat práci, zakoupit z příspěvků nějaký zavřený podnik a rozjet v něm výrobu a zaměstnat lidi za výhodných podmínek atd. To platí i pro ostatní levicově zaměřené strany.

1 0
možnosti
Foto

Další krok bude zrušení hotovosti.

Tedy až bude mít bankovní účet opravdu každý.

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1235x
Bývalá ředitelka komunikace v Komerční bance a v GE Money Bank. Dnes žena, která se po mnoha letech v korporátním prostředí, rozhodla postavit vlastní podnikání. Fascinují mě české ženy, které zvládnou to, co snad nezvládne žádná jiná žena na světě. Jen mám pocit, že to pro ně není tak úplně dobře. A pokouším se to změnit. Kromě toho mě baví pozorovat s odstupem několika let svou někdejší profesi.

Seznam rubrik